Dåserydderen logo

POLITIK: PERSONDATA OG COOKIES

 

Gældende pr. 1. april 2015.

Når du bruger Dåserydderens hjemmeside, accepterer du, at Dansk Retursystem behandler dine personoplysninger som nævnt i denne politik. Dansk Retursystem bruger både de oplysninger, du selv afgiver fx ved at oprette dig som bruger på siden, eller som du automatisk efterlader dig elektronisk, når du besøger siden.

 

1. Virksomheds- og kontaktoplysninger

Hjemmesiden www.daaserydderen.dk ejes og drives af:

Dansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1
2640 Hedehusene
Cvr-nummer 25 49 61 40

Kontaktoplysninger:

Dansk Retursystem
Baldersbuen 1
2640 Hedehusene
Att. Kommunikation/Dåserydderen

Telefon: 43 32 32 32
Mail: daaserydderen@danskretursystem.dk

 

2. Personoplysninger

For at oprette dig som bruger på Dåserydderens hjemmeside skal du oplyse navn, e-mail og navnet på den skole, du arbejder.  Alle personoplysninger behandles af Dansk Retursystem og eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med gældende dansk ret. Det betyder, at personoplysningerne bliver behandlet strengt fortroligt og aldrig bliver videregivet til tredje part. De bliver kun opbevaret så længe, Dansk Retursystem behøver det for at udføre sine ydelser, eller så længe lovgivningen tillader.

Ifølge persondataloven kan du få fuld indsigt i dine personoplysninger ved at skrive til:

Dansk Retursystem
Baldersbuen 1
2640 Hedehusene
Att. Kommunikation/Dåserydderen

Mail: daaserydderen@danskretursystem.dk

 

3. Cookies

Når du bruger Dåserydderens hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies. Det er en lille datafil, der lagres i din web-browser, og som hjemmesiden genkender, når du besøger den igen. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies indeholder oplysninger i form af tekst og/eller tal, som kan være nødvendige for at servicere dig på www.daaserydderen.dk. Sådanne cookies udløber som oftest efter hver session, når du lukker din browser. (session-cookies) Andre cookies indstilles med et udløbstidspunkt og gemmes på din harddisk i den pågældende periode. (persistent-cookies)

I linket her kan du finde mere information om formålet med Dansk Retursystems brug af cookies, hvilke cookies der anvendes og en beskrivelse af de enkelte cookies. Her finder du også finder information om, hvordan du kan slette og blokere for cookies.

Tilmeld nyhedsbrev

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

×