Dåserydderen logo

Tilmelding til Årets Panthelte

Udfyld formularen nedenfor. Når konkurrencen åbner d. 24. oktober kan du tilføje de klasser, der deltager fra jeres skole. Konkurrencen løber fra d. 24. oktober til d. 21. november 2018.

  • I forbindelse med konkurrencen og præmieoverrækkelsen vil Dansk Retursystem gerne have mulighed for at tage billeder samt optage film til interne og eksterne medier. Derudover er det også muligt, at pressen vil dække konkurrencen. Er eleverne og deres forældre indforståede med, at klassen kan komme i medierne i forbindelse med konkurrencen?*
  • Undervejs i konkurrencen følger vi nogle af deltagerklasserne ekstra tæt. Det betyder, at vi måske kommer forbi og ser, hvordan indsamlingen går eller aftaler med jer, at I sender status til os. Kunne din klasse tænke sig at blive fokusklasse?
  • Vi sender løbende informationer om konkurrencen og vores undervisningsmateriale via e-mail. Vil du modtage disse nyhedsbreve?

*) Hvis din klasse skal være fokusklasse kræver det, at klassens forældre har givet fototilladelse. I kan godt tilmelde jer som fokusklasse, selv om alle elever ikke kan være med på billederne. Hent samtykkeerklæring.

Tilmeld nyhedsbrev

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

×